
הסיפור שלנו

הסיפור של מאמונה, מקום קטן וקסום במרכז העיר חדרה, מתחיל מהביס האולטימטיבי: אוכל של בית, במיוחד כזה של יום שישי עם הריח הייחודי, הסלטים הטריים, החלה שיצאה כרגע מהתנור והמטבוחה שכולם רוצים למרוח עליה.
את האוכל של בית החלטנו להפוך לבית של אוכל, ולקרוא לו מאמונה על שם מאמון שלנו, המאמה האמיתית. מקום לאוכל בטעם של אימא – טרי, מוכן במקום ומלא בנדיבות ובאהבה. את מאמון תמצאו ממש כאן, עומלת על הסלטים שמתבשלים להם באיטיות על הגז - הצ'רשי, המטבוחה, הכרוב במיונז, ריבת הבצל ועוד מטעמים שחייבים מגע של יד וים של ניסיון במטבח.

מנת הדגל שלנו היא השניצל בחלה שלא צריך לחכות בשבילה ליום שישי. שניצל קריספי בעובי מדויק שמגיע עם הרבה רוטב מטבוחה שנוזל מהצדדים בליווי אריסה, בצל, חומוס, טחינה חמוצים וכל מה שבא לכם להוסיף לחגיגה.
אבל מאמון, כמו כל אימא, לא נתנה לנו להסתפק במנה אחת, לתפריט שלנו נכנסו גם חומוס חם ומפוצץ בטעמים, כדורי פלאפל פריכים מבחוץ ונימוחים מבפנים, שקשוקה בתיבול סודי, סביח של חצילים אלופים, סלטים טריים ובריאים ועוד ועוד... תלוי כמה מקום יש לכם בבטן ועל השולחן.